Prezentacija regate

Презентација успешно реализованог Пројекта;
Међународна дринска регата за особе са инвалидитетом »ДРИНА НАС СПАЈА» (пета прекогранична сарадња)
ЗАХВАЛНИЦЕ И МЕДАЉЕ УЧЕСНИЦИМА ПРОЈЕКТА „ДРИНА НАС СПАЈА 2017“
У свечаној сали ГО Савски Венац у среду, 16. августа, одржан је сусрет учесника и организатора који су реализовали пројекат регате за особе са инвалидитетом. Регата је одржана 29. и 30. јула под називом „Међународна Дринска регата за особе са инвалидитетом „ДРИНА НАС СПАЈА 2017““.
На почетку Презентације све присутне су поздравиле председница ГО Савски Венац Ирена Вујовић, в.д. помоћника министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Биљана Барошевић и председница Удружења особа са инвалидитетом „Све је могуће“ Милада Лазић.
Приказан је кратак филм састављен од фотографија и снимака прикупљених током три дана трајања манифестације. Затим је в.д. помоћника министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Биљана Барошевић најмлађим и најуспешнијим учесницима у боћању, доделила медаље и дипломе;
1) Прво место—Тијана Милетић
2)Друго место—Нејла Жабић
3)Треће место-Огњен Пунош
Председница ГО Савски Венац Ирена Вујовић је уручила признање;
Најмлађем Волонтеру—Игњат/у Лазић
Поред Захвалница које су уручене Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и ГО Савски Венац, Захвалнице су примили и скупу се обратили у име председника ГО Вождовац Вук Мирчетић, директор Српско-руског хуманитарног центра-Ниш, Бојан Гламочлија, директор Туристичке организације-Братунац, Миодраг Лончаревић, Капетан Рафтинг клуба «Дринска регата» Зоран Војиновић, Банка хране-Београд, власник Ресторана «СТЕНКА» Милорад Стојковић, Мирјани Ирини Пејак из Лознице, ТВ Студио Б, Николић Раденко из Уба, Данко Мирчетић из Братунца.
Хвала свима који су подржали овај пројекат чији је циљ да се афирмише равноправност и толеранција, да се подстакне туризам и међународна сарадња за особе са инвалидитетом и створе једнаки услови за све. Сви учесници, а било их је 140, (наши најуспешнији параолимпијци-прваци света и многи учесници из земаља у окружењу: Хрватске, БиХ, Русије, Шведске…) допринели су инклузији особа са инвалидитетом. Заједно су уживали у јединственој манифестацији у свету, лепоти рафтинг трке, а поред тога камповали су у природи и учествовали у бројним спортско-рекреативним активностима и културно-забавним садржајима.
О дружењу, квалитетно проведеном времену у природи и заједничким успоменама говорили су домаћини скупа, који су покренули пројекат – председница Удружења особа са инвалидитетом „Све је могуће“ Милада Лазић, добитници Захвалница и други учесници, као и в.д. помоћника министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Биљана Барошевић која нас је посетила током саме манифестације.
Дружење је настављено у пријатној атмосфери уз пригодан коктел.
Удружење «СВЕ ЈЕ МОГУЋЕ«

Objavljeno u kategoriji Aktivnosti.