POZIV NA HUMANOST

Dragi prijatelji do sada smo na više načina dokazali da znamo biti humani i da smo, kada to zatreba, spremni da pružimo bezuslovnu pomoć onima kojima je ona potrebna.

Zoran Martinov iz Zrenjanina, aktivan član našeg sportsko rekreativnog udruženja za osobe sa invaliditetom je zajedno sa nama svoju nesebičnu pomoć pružao svima, a sada je ona njemu potrebna.

Zoki je rodjen sa rascepom nepca,do sada je imao 7 operacija, u 6.godini posle šeste operacije počeli su problemi sa suženjem i konstantnom infekcijom očiju zbog začepljenih suznih kanala. Usled hronične infekcije očiju mora svakodnevno da ispira oči i da dva puta dnevno koristi antibiotsku mast.

Imajući u vidu skorašnji izveštaj Zoranovog lekara, njegovo oštećenje vida se iz godine u godinu pogoršava i trebao bi što hitnije na  operaciju, koja se kao i mnoge druge u našoj zemlji ne rade u državnim klinikama.Cena operacije( u privatnoj oftamološkoj klinici),  koja je potrebna Zoranu je 125.000,00dinara i ovim putem Vas pozivamo da zajedničkim snagama skupimo ovaj novac i pomognemo Zokiju da reši svoj zdravstveni problem.

Uplatu novčane pomoći za Zorana Martinov možete izvršiti na račun:170001024247400073 UniCredit Banka

Kontakt tel.Zoran Martinov: +381 61 22 111 21

Unapred zahvalni,

Sportsko rekreativno udruženje osoba sa invaliditetom

„Sve je moguće“

Objavljeno u kategoriji Obaveštenja.