PREZENTACIJA DRUGE MEDJUNARODNE DRINSKE REGATE

14. septembra održana je prezentacija Druge međunarodne drinske regate za osobe sa invaliditetom u sali BIC u ulici Kneza Miloša 47.

Ovom dogadjaju prisustvovao je  veći broj članova udruženja i njihovih gostiju a kao počasni gost došao je i NJ. E. ambasador Japana, g-din. Tošio Cunozaki.  Skup je pozdravila predsednica udruženja Milada Lazić koja je prigodnim govorom podsetila okupljene na dogadjaje sa ovogodišnje drinske regate.

Druga međunarodna drinska regata za osobe sa invaliditetom održana je u prvoj nedelji jula ove godine, u organizaciji Udruženja „Sve je moguće“ i S.T.C. Bajina Bašta, uz prisustvo od preko 150 osoba sa invaliditetom i njihovih pratilaca iz cele Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Republike Srpske i Švedske.

Na prezentaciji je prikazan i video zapis sa ove manifestacije, a učesnici i organizatori su ukratko izneli svoje utiske, i nameru da se ova manifestacije održi i naredne godine, uz poboljšane uslove, koji bi omogućili okupljanje još većeg broja osoba sa invaliditetom.

Prerastanje manifestacije u tradicionalnu značilo bi afirmaciju i podsticanje mogućnosti osoba sa invaliditetom, i njihovu inkluziju kao bitan segment u sistemu vrednosti kod nas i u svetu.

Održavanje Drinske regate pomogli su: Ministarstvo rada i socijalne politike, Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda, opština Bajina Bašta, restoran Stenka, BIP Industrija piva, Telekom Srbija, prijatelji i članovi udruženja

Objavljeno u kategoriji Aktivnosti, Drinska regata, Obaveštenja.