MALMO OPEN 11

Najveca sportska manifestacija na svetu,posle paraolimpijskih igara,MALMO OPEN 11 i ove godine je okupio vise od 2500 sportista iz vise od trideset zemalja.

Udruzenje “SVE JE MOGUCE” jedini ucesnik ove prestizne manifestacije iz nase zemlje, i ove godine u period od 11-13. Februara 2011.  je potvrdilo uspehe ostvarene u prethodnim nastupima,nadmasio po broju osvojenih medalja i ostvario nove kontakte i mogucnosti saradnje sa brojnim organizacijama i udruzenjima.

Nevelika ekspedicija od sedam takmicara-sportisti iz Beograda,Zrenjenina,Panceva i Zitista-ostvarila je ove godine rezultate koji nadmasuju cak i ocekivanja.Osvojeno je cak osam medalja,mada ostaje zal da nije bilo nijednog zlata. Jedna srebrna i sedam bronzanih,od cega:

u stonom tenisu-Mitar Djokic srebrnu i bronzanu,Zoran Martinov dve bronzane, Boris Stoiljkovic dve bronzane,  Sanja Mijatovic jednu bronzanu,a medalju istog sjaja osvojio je i Milovan Galic iz discipline bocanja.

Udruzenje je ostvarilo zapazene kontakte sa drugim organizacijama i udruzenjima -delegacija je ucestvovala na svecanom prijemu priredjenom od strane organizatora za sve ucesnike kao sto je i sama bila domacin prezentacije svojih aktivnosti za predstavnike partnerskih organizacija i nase prijatelje iz dijaspore i grada domacina.Ovi razgovori rezultirali su obecavajucim dogovorima vezanim za mogucnosti jos svestranije saradnje kako sa FIFH-om domacinom takmicenja, tako i sa udruzenjem Oaza iz Sarajeva,i udruzenjem iz českog grada Ostrava.

DONATORI:

Savez za sport I rekreaciju OSI Beograd,Ministarstvo omladine I sporta RS, Gradski sekretarijat za sport I omladinu Beograd, JatAirways Beograd, Aerodrom Nikola Tesla Beograd, Udruženje banaka Srbije, Sportex Arilje, Privredna komora Beograd, SO Kovačica, FIFH –Švedska, Dom za odrasla invalidna lica, članovi udruženja i pojedinci

Objavljeno u kategoriji Malmo open, Obaveštenja.