Drina nas spaja 2016

POZIV I OBAVEŠTENJE

Medjunarodna Drinska regata za osobe sa invaliditetom 2016 »Drina nas spaja« ,

Četvrtaprekogranična saradnja, održaće se 29-31.07.2016. u Ljuboviji i Bratuncu (Republika Srpska).

Organizovani prevoz autobusom iz Beograda je 30.07.2016.u 6h ispred Doma za odrasla invalidna lica u Zemunu,Autoput 18, do odredišta Etno sela Vrhpolje u Ljuboviji, gde će učesnici i biti smešteni.

Za taj dan planirana su mnogobrojna sportska takmičenja:«Igre bez granica na Drini« Boćanje, sedeća odbojka…, a uveče druženje uz logorsku vatru.

Za Takmičenje u Veslanju (30.07.), potrebno je da prijavite ekipu. Ekipu čine 4 osobe sa invaliditetom (2osobe u kolicima +2 OSI koje hodaju) i 1 osoba bez invaliditeta. Broj ekipa je ograničen.

Start regate je planiran 31.07.2016 iz Etno sela Vrhpolje u 10h , a cilj regate biće na levoj obali Drine –Rajska plaža(Opština Bratunac-Republika Srpska).

Udruženje Sve je moguće se obavezuje da će: organozovati prevoz (autobusom) iz Beograda do mesta realizacije i nazad, prevoz čamcima, prevoz i transfer na relaciji Vrhpolje-Bratunac-Vrhpolje,smeštaj pod šatore, druge sportsko-rekreativne sadržaje,ishranu i bezalkoholno osveženjeza sve učesnike.

Cena učešća za  sve je 3.000,00din (ako se sretstva obezbede novac će biti vraćen). Aktivni članovi SJM su oslobođeni svih plaćanja. U Etno selu Vrhpolje nalaze se vajati(sa dva, tri i više ležaja i kupatilom) u kojima je takođe moguć smeštaj učesnika sa tim što se cena uvećava za još 1.000.00 din po osobi.

Svi zainteresovani mogu da se prijave do 26.06.2016. tako što će nam dostaviti:

- ime i prezime,  datum rođenja, mesto iz kog dolaze, kontakt telefon

- JMBG,broj lične karte,za učesnike iz inostranstva broj pasoša

- navesti iz kojeg su udruženja , organizacije, institucije ili dolaze samostalno,

- da li je osoba sa invaliditetom ili bez, ako je osoba sa invaliditetom navesti vrstu      invaliditeta i da li je korisnik invalidskih kolica ili ne

- navesti smeštaj : vajat ili šator

 i sve to dostaviti na email; sve_je_moguce @yahoo.com

Broj je ograničen a prioritet će imati osobe koje se prve prijave.

 

Za sve dodatne informacije smo Vam na raspolaganju.

 

P.S.Ako neko želi a nema mogućnosti da plati, neka dostavi potrebne podatke, naš tim će se potruditi da svima izađe u susret u granicama mogućnosti.

-Osobe sa invaliditetom sa teritorije  opštine Ljubovija i opštine Bratunac ne učestvuju u plaćanju.

Dobro nam došli!

 Sportsko rekreativno udruženje osoba sa invaliditetom

„Sve je moguće“

www.svejemoguce.org.rs 

+38162/287-467

Objavljeno u kategoriji Aktivnosti.