DRINA NAS SPAJA 2016

 

 

MEĐUNARODNA DRINSKA REGATA

ZA OSOBE SA INVALIDITETOM, KOJA SE ODRŽAVA

30.jula i 31.jula 2016.

OPŠTINA LJUBOVIJA (Etno selo-Vrhpolje) i O.BRATUNAC

 

Četvrta prekogranična saradnja «DRINA NAS SPAJA»

 

Organizatori ove regate su Sportsko rekreativno Udruženje osoba sa invaliditetom “Sve je moguće” u saradnji sa Srpskim spasilačkim timom i Opštinama Ljubovija i  Bratunac.

Na regati će biti prisutni učesnici iz; Hrvatske,Makedonije, B.i Hercegovine Republike Srpske, Svedske,Grčke i svih gradova Srbije (osobe sa invaliditetom i njihovi pratioci). U realizaciji Regate učestvuju još i: RSHC-Rusko-srpski humanitarni centar,Beograd vode, Altair-Srbija,Rafting klub M.R.I-Lajkovac,Vojska Srbije,Ministarstvo unutrašnjih poslova-odsek za vanredne situacije,Epomea-grčki spasilački tim,SK Wolf-Foča,GSS Hrvatske.

U okviru manifestacije (prvi dan 30.07.), pored kampovanja u prirodi predviđene su i brojne sportsko -rekreativne aktivnosti i kulturno zabavni sadržaji u Etno selu Vrhpolje. Drugi dan u 10 časova (31.07.) predviđen je spust u čamcima, od Etno sela Vrhpolje-do leve obale Drine-Rajske plaže, Opština Bratunac (Srpska Republika).

Cilj ove manifestacije je afirmacija ravnopravnosti i tolerancije među ljudima, potsticaj turizma i za osobe sa invaliditetom i međunarodne saradnje, stvaranje jednakih mogućnosti i zdravih stilova života, kao i kvalitetan način provođenja slobodnog vremena u prirodi.

Za sada ovu manifestaciju podržali su; Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, O.Ljubovija i O.Bratunac, Bahus iz Paraćina, Coca cola-Srbija, a očekujemo i mnoge druge Institucije i kompanije kojima smo se obratili.

OČEKUJEMO DA VAŠIM PRISUSTVOM UVELIČATE NAŠU MANIFESTACIJU I TAKO DATE DOPRINOS INKLUZIJI OSOBA SA INVALIDITETO I DA SKUPA UŽIVAMO U  ČARIMA KOJE PRUŽA OVA MANIFESTACIJA!

DOBRO NAM DOŠLI!

UDRUŽENJE”SVE JE MOGUĆE”

Predsednica  Lazić Milada

Juli 2016g.                                                                                          +381(0)62 287 467

Objavljeno u kategoriji Drinska regata.